EDfactory

EDfactory is mijn onderneming waarin ik al bijna 30 jaar met veel plezier en serieus, creatief denken en werken mijn boterham verdien met voornamelijk interieurwerk.

Ik ben ED van de Graaf, geboren in het westen, geleefd in het midden en nu wonend en werkend in het noorden van Nederland - Groningen.

Ontwerp en productie: Al mijn producten ontwerp ik zelf.
Veel produceer ik ook zelf en regelmatig  word een deel van een ontwerp uitbesteed aan mijn oud medewerker Thomas voor De Staalmakerij in Spijk.
Onze productie voor diverse meubel en wandmeubel toepassingen maken wij bij mijn oud collega Huub Ambachtsheer in Hardinxveld.
Ons plaatwerk levert mijn compagnon Van Hillo uit Klundert al 25 jaar.
Ons kwalitatieve meubelhout vakwerk doe ik samen met voormalig dorpsgenoot Lennart Sprenger in Ullrum, waar het goed toeven is bij Zoutkamp !

EDfactory is de onderneming !
We zijn gespecialiseerd in kleinschalige interieurprojecten of speciale onderdelen van een interieur. Bijvoorbeeld in winkels. Ik noem het zelf altijd de creatieve invulling er aan. Zichtbaar gemaakt in diverse materialen, gecombineerd met staal.

De Staalmakerij is een onderdeel van EDfactory. Daar maak  ik voornamelijk zelf authentieke stalen objecten
Onder De Staalmakerij kop leest u wat ik  in Spijk zo al verwerk.

Dutch Hearbooth Factory is een verhaal apart en recent ontstaan in de samenwerking met compagnon in geluidreductie:  Van Hillo geluidbeheersing en metaalbewerking.
Onder de kop DHF leest u wat dit specifieke onderdeel zo al inhoud.

EDfactory...

Sinds 1995 verfraaien wij interieurs bij particulieren. 
Produceren wij de specials in winkel interieur.